Curs vanzari de succes (CNFPA COR 332203)- 22, 23, 24 Aprilie 2015

Mar 25, 2015-9:00

Un curs de vanzari este util in orice moment al carierei noastre, deoarece in permanenta devenim constienti de faptul ca vindem ceva: timpul, experienta si stilul nostru personal de gandire si relationare. Astazi, mai mult ca oricand sunt necesare tehnici si instrumente pentru a stii cum sa lucrezi mai bine cu clientii tai.

Formatorul Gabriela Anca, cu multa experienta in domeniul vanzarilor, ofera intr-o structura simpla de invatare informatii, instrumente si strategii simple care vor sustine intelegerea corecta a vanzarilor in contextul actual.

Formatorul Cornel Marcu este invitat ca in cadrul acestui curs sa ofere informatii despre dezvoltarea personala a omului de vanzari. "In timpul cursului una dintre tematicile pe care le explicam este aceea a flexibilitatii echipelor de vanzari la miscarile ample ale unei economii in stagnare, atentia la modificarile ce apar in cerintele clientului ce isi doreste totul aici si acum. Consider ca o echipa de vanzari ce nu se adapteaza in viteza economiei, pietei si clientilor va atrage o imagine gresita a companiei si venituri scazute pentru aceasta".

"Cei care au educatie formala se vor sustine sa poata trai decent, autodidactii vor avea succes" - Jim Rohn

Pana acum, omul de vanzari era o punte de legatura ce conecta doua entitati diferite: Producatorul si Clientul.
Astazi, producatorul a creat deja o relatie cu clientul si ii permite acestuia sa intervina in procesul de creare si personalizare a produselor / serviciilor. In noua paradigma omul de vanzari devine un consultant ce ofera solutii integrate si astfel, o veriga importanta dintr-un lant. Un consultant nu doar prospecteaza, ci construieste si mentine relatia, nu doar prezinta produse ci identifica nevoile clientului si ofera solutii.

Cursul Vanzari cu succes iti va ajuta echipa sa inteleaga procesul de vanzari centrat pe client, imagine, eficienta, pozitionare in piata si profitabilitate, ii va conduce dinspre stilul traditional de abordare spre un nivel diferit: acela al vanzarii strategice ce le va oferi o viziune si intelegere profunda a sistemului de gandire uman si o deshidere in adaptare si in influenta in raport cu strategiile de cumparare ale clientilor.

Cursul Vanzari cu succes combina cele mai puternici tehnici din Programarea Neuro Lingvistica cu elemente traditionale ale vanzarii. Vei invata cum sa creezi o atmosfera deschisa cu clientii tai si cum sa constuiesti o relatie de lunga durata cu acestia. Cu ajutorul elementelor strategice de vanzare si marketing prezentate te vor ajuta sa creezi o crestere puternica a vanzarilor in perioada urmatoare, cat si o structura cursiva de atragere si fidelizare a clientilor.
Ce poti invata pe parcursul acestei formari: 

atragere prospecti
identificare segmente de piata de interes
identificare potentiali cienti
tehnici de negociere
cresterea valorii fiecarei comenzi
scurtarea procesului de vanzari
tehnici de construire a relatiei cu clientii
identificarea nevoilor clientului
rezolvare obiectii
tehnici de inchidere a vanzarii
folow-up sau cum sa fidelizezi clientul
tehnici de prezentare
La acest curs se pot inscrie atat cei care sunt la inceputul carierei in vanzari cat si cei care sunt avansati, deoarece formarea este astfel structurata incat sa contina exercitii practice ce te vor ajuta pe tine si pe cei din echipa ta fiti pregatiti pentru situatiile schimbatoare din economia actuala. Programul si investitia in eveniment

Programul formarii este structurat astfel incat intre intervalul orar 09:00 si 17:00, in fiecare zi, sa fie timp pentru informatii teoretice, foarte multe exercitii practice si formule de feedback si desigur pauze de cafea si de pranz.

Investitia in acest eveniment este de 650 RON

Persoanele care vor absolvi intregul program Vanzari cu succes vor primi diploma cu certificare CNFPA COR 332203 - agent vanzari (se aplica o taxa de certificare de 30 euro).

Inscrieri la 0723 624 863